29
čet, sep

Porodica Džolić dočekaće Vaskrs u obnovljenoj kući

Info

Samohrani otac dvoje dece Radan Džolić, kome je krajem januara usled loših instalacija potpuno izgorela kuća u povratničkom selu Tučep nadomak Istoka, dočekaće Vaskrs u obnovljenom domu, poručio je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

"Kada ga je zadesila ova nevolja, obećali smo da ćemo mu pomoći i to smo obećanje i ispunili. Njemu je sredstvima Kancelarije za Kosovo i Metohiju potpuno obnovljen dom, donet novi nameštaj i pokućstvo, a Džoliće je danas obišao i predsednik Privremenog organa opštine Istok Kosta Belošević", napisao je Petković na svom Fejsbuk nalogu.

Direktor Kancelarije za KiM je dodao da je najvažnije da će Džolić moći da obeleži Vaskršnje praznike u obnovljenoj kući sa svojom decom.

"To je naš glavni zadatak u Kancelariji za KiM, da pomažemo našem narodu i rešavamo svakodnevne, egzistencijalne probleme. Gospodin Džolić preneo je zahvalnost Kancelariji za KiM i Privremenom organu na pomoći i podršci, ali je naše da zahvalimo Radanu što se vratio na Kosovo i Metohiju i što čuva svoje ognjište. To je za nas najveća nagrada", zaključio je Petković.

Izvor: KiM