18
čet, okt

Predstava "Škola za ljubavnike" u ponedeljak u Goraždevcu

Kultura

U Domu kultre u Goraždevcu će u ponedeljak 06.01. u 16h biti izvedena predstava "Škola za ljubavnike" u režiji Bojana Stojčetovića u kojoj glume Milan Vasić, Jelena Rakočević Cekić, Milan Kalinić, Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović.

Radnja ove predstave je smeštana u Italiji, krajem 50-ih godina. Muž i žena, jako uspešni u svemu što rade, upadaju u bračnu kolotečinu. Potreba da se iz nje izađe po svaku cenu, dovodi do par njihovih odluka, koje će im promeniti živote. Naizgled obični bračni problemi, pretvoriće se u neviđene komplikovane situacije, koje će na najkomičniji način probati da reše. Kao što svaka jednačina ima jednu, ili dve nepoznate, tako se i u njihov problem javljaju tri ''nepoznate'', koje im samo dodatno komplikuju situaciju. Krajnje čudna služavka, kućni prijatelj advokat, kao i unajmljeni profesor, za još čudniju školu, potrudiće se da komplikovano dovedu u krajnje zamršeno. A krajnje zamršeno, u realno nezamislivo. Niko od njih nije ono što jeste. Niti je ono što jeste, ono što oni misle.

Na brilijantno-komičan način nas Milan Vasić i Jelena Rakočević, vraćaju u ono vreme, kada je moguće bilo nemoguće. Milan Kalinić kakvog do sada niste videli, bez ijedne reči izaziva pozitivnu reakciju publike! Bojana Ordinačev i Bojan Stojčetović, će vas podsetiti, zašto negativci mogu biti najpozitivniji! Predstava koju će svako poželeti da odgleda opet! Predstava koja izvlači najbolje od glumaca. Predstava koja se ne služi trikovima da bi se dopala publici!